Contact  
Tel: +31(0)598 - 34 39 99

Vacature Werkvoorbereider


Functie omschrijving

Binnen onze organisatie zoeken wij een Werkvoorbereider die de klant centraal stelt, kennis van zaken heeft en ons helpt om de mooiste projecten door onze organisatie te ‘loodsen’.


Even voorstellen…

Wij zijn AP, een innovatief bedrijf in Kolham dat gespecialiseerd is in elektrotechnische ontwikkeling. We bedenken, ontwikkelen en produceren totaaloplossingen op het gebied van besturingstechniek en energie verdeelinrichtingen. AP werkt nauw met onze klant samen om specifieke oplossingen te kunnen creëren. Vanuit een professioneel opgezette, goed geoutilleerde huisvesting bedienen 70 vaste, enthousiaste medewerkers onze opdrachtgevers op een efficiënte manier. In drukke tijden wordt er regelmatig opgeschaald naar 100 medewerkers door het inzetten van flexibel personeel.

Wie zoeken wij?

Onze organisatie is onderverdeeld in de units Assemblage, Besturing en Energieverdeling. Binnen ons team is ruimte ontstaan voor een Werkvoorbereider, maar niet zomaar één. Een Werkvoorbereider die de klant centraal stelt, iemand die inhoudelijk kennis heeft en helpt om de mooiste projecten door onze (productie)organisatie heen te loodsen. Wij zoeken iemand die de kar trekt, houdt van uitdaging, gaat voor het onbekende en die graag dingen op zijn eigen manier doet.

Als Werkvoorbereider:

 • Vertaal je de klantwens naar detailontwerp;
 • Zorg je voor een effectieve, efficiënte werkvoorbereiding;
 • Zorg je voor duidelijke instructie, inrichting en tooling van de opdrachten, zodat de productie er goed mee uit de voeten kan;
 • Ondersteun je productie op de werkvloer bij problemen met de opdrachten;
 • Werk je als projectleider aan de klantopdrachten en begeleid je deze van A tot Z door de organisatie.

Functie eisen

We zijn natuurlijk vooral op zoek naar een werkvoorbereider die qua karakter, motivatie en visie perfect bij ons past. Daarnaast is onze ideale kandidaat naar alle waarschijnlijkheid:

 • Iemand die zelfstandig kan werken en zich verantwoordelijk voelt voor de doelstellingen van de afdeling;
 • Iemand die oog heeft voor de kwaliteit van onze producten;
 • Iemand die klantcontact heerlijk vindt. Uiteindelijk doe je het voor de klant en daarom streef je er naar om de klant zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Herken jij jezelf terug in bovengenoemde punten? Dan zou jij zomaar eens onze nieuwe werkvoorbereider kunnen zijn.

Bedrijfsprofiel

Met wie en voor wie werk je?

Ons commerciële team bestaat uit 5 Salesmanagers, 3 Verkopers binnendienst en 9 Sales engineers. In deze functie behoor je tot het team van de Sales engineers. Vanuit ons team zorgen wij dat de klant centraal blijft staan. Formeel leggen wij verantwoording af aan onze Commercieel directeur, maar feitelijk voelen wij ons zelf verantwoordelijk voor onze doelstellingen.

Ben jij al enthousiast geworden en ben je nieuwsgierig wat we jou allemaal te bieden hebben? Lees hieronder dan snel nog even een minuutje verder over deze unieke functie.

Arbeidsvoorwaarden

Dit krijg je van ons

 • Als Werkvoorbereider heb je alle ruimte, mogelijkheden en vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen. We investeren fors in je ontwikkeling en bieden alle ruimte voor het verdiepen van je kennis;
 • Je ontvangt een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Elke dag een inspirerende werkomgeving, waarin gelachen wordt maar ook serieus wordt gewerkt aan uitdagende projecten.

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij een solide bedrijf met een spannende specialisatie op elektrotechnische ontwikkeling? Heb jij de brains, skills en drive die we zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als werkvoorbereider. Dit kan via onderstaande button, dus het is snel voor elkaar.

Herken jij jezelf in het profiel?
Voor de sollicitatieprocedure maakt AP gebruik van de diensten van Effectus-HR. Bekijk hier deze functie bij Effectus-HR. Ben jij de ideale kandidaat die in het bovenstaande profiel past? Twijfel dan niet langer en solliciteer direct. Tijdens de sollicitatieprocedure wordt gebruik gemaakt van het DiSC assessment en CV-OK. Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Reimer te Velde, consultant Effectus-HR, op telefoonnummer 06-53634291.

Effectus-HR:
Effectus-HR adviseert opdrachtgevers op het gebied van werving en selectie van professionals. Hierbij staat de grondigheid van de procedure en arbeidsmarktcommunicatie centraal in het wervingsproces.

APNederland