Contact  
Tel: +31(0)598 - 34 39 99

Vacature Manager Sales Engineering

Voor de wereld van besturingstechniek en stroomverdeling is een mooie toekomst weggelegd. AP is in dit segment een belangrijke partij. Pak nu de kans om daar deel van uit te maken.

Opdrachtgever

AP is een prachtig en groeiend bedrijf, gevestigd in Kolham. Het is gespecialiseerd in elektronische ontwikkeling, productie en verkoop van totaaloplossingen op het gebied van besturingstechniek en energie verdeelinrichtingen. Vanuit het Noorden van het land bedienen dagelijks ruim 80 enthousiaste medewerkers hun klanten en opdrachtgevers op een efficiënte en effectieve manier. De combinatie van co-creatie, techniek, de moderne productiemethodieken en op de klant toegesneden logistiek resulteren in een maximaal toegevoegde waarde. Met het merk OEC Power Solutions biedt AP een custom made oplossing voor o.a. datacenters. AP is onderdeel van het familiebedrijf Dool Industries, gevestigd in Monster.

Functie

De Manager Sales Engineering is verantwoordelijk voor de aansturing van de afdeling Sales Engineering. De afdeling bestaat uit 10 Sales Engineers, werkzaam binnen de focusgebieden Besturingstechniek, Assemblage en Power en vertaalt de klantwens naar detailontwerp/engineering. De afdeling is verantwoordelijk voor een effectieve, efficiënte werkvoorbereiding. De mensen houden zich bezig met een duidelijke instructie, inrichting en tooling van de opdrachten, zodat de productie er goed mee uit de voeten kan. Is er toch een probleem met een opdracht? De afdeling Sales Engineering pakt direct zijn rol op om de werkvloer weer op gang te helpen.

Daarnaast werk je als projectleider aan de klantopdrachten en begeleid je deze van A tot Z door de organisatie. Je maakt deel uit van het Kader Team waarin je nauw samen werkt met Planning, Engineering, Productie en Supply Chain. In de functie van Manager Sales Engineering rapporteer je aan de Algemeen Directeur, Ronald Udo:

‘Graag kom ik in contact met een gedreven en stevige persoonlijkheid, die leiding gaat geven aan en structuur komt brengen binnen de afdeling Sales Engineering. Als Manager Sales Engineering ben je verantwoordelijk voor het inrichten van de “AP way of working”. Daarbij zorg je voor een optimale inrichting van het ERP-systeem (AX) en hanteer je relevante KPI’s.’

Profiel

  • Afgeronde MBO/HBO- opleiding richting Electrotechniek;
  • Relevante leidinggevende ervaring in een technische productieomgeving;
  • Ondernemer, helicopterview, teamplayer;
  • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels;
  • Fulltime beschikbaar.

Standplaats

Kolham, Groningen

Aanbod

  • Bij de functie hoort een uitstekend salaris conform cao Metalelektro;
  • Binnen de functie is er volop ruimte voor eigen inbreng en ondernemerschap;
  • Je gaat werken in een enthousiast, energiek en professioneel team. AP organiseert regelmatig leuke events;
  • AP en moedermaatschappij Dool Industries groeien en zijn financieel gezond.

Meer informatie?

Bel vrijblijvend eens met Richard Bloemsma, Managing Partner bij Nomilk2day, via +31-(0)6 29239066 of e-mail richard@nomilk2day.nl om van gedachten te wisselen over deze vacature. AP heeft voor deze vacature Nomilk2day exclusief geselecteerd als enige recruitment partner. Nomilk2day is een innovatief en gespecialiseerd recruitment & executive search bureau in de agribusiness, food & industry. De headhunters richten zich specifiek op professionals, managers en directeuren op bachelor- en masterniveau met meerdere jaren succesvolle werkervaring.

APNederland