Contact  
Tel: +31(0)598 - 34 39 99

Tijdelijke vacature Operationeel inkoper

Binnen ons Inkoopteam is een tijdelijke vacature beschikbaar voor Operationeel inkoper, voor de periode van half maart tot en met eind december 2019 | 32 uur (ter vervanging van zwangerschapsverlof).

Wat ga je doen?
Je maakt tijdelijk deel uit van een bevlogen en resultaatgericht team, met een hoge mate van zelfstandigheid. In de functie van operationeel inkoper werk je onder leiding van de Supply Chain Manager, Egbert Wendel: Graag kom ik in contact met een gedreven en stevige persoonlijkheid, die nauwkeurig werkt en communicatief vaardig is en het een kick vindt om samen goede resultaten te behalen.”

Werkzaamheden:

 • Onderhouden van contacten met leveranciers/subcontractors omtrent de orderafhandeling volgens prijsafspraken en specificaties.
 • Vraagt offertes aan en handelt de inkoop (orders) af in het ERP systeem;
 • Draagt input aan een goed inkoopbeleid voor de betreffende productgroep(en) en bewaakt of gemaakte afspraken worden nagekomen, helpt de Tactisch Inkoper dit te verwezenlijken;
 • Bemiddelt bij knelpunten en bewaakt mede het door AP gehanteerde inkoop- en kwaliteitsbeleid;
 • Bewaakt de gemaakte prijsafspraken en overige condities;
 • Bewaakt de marktontwikkelingen en prijzen. Neemt tijdig en adequaat acties, indien de ontwikkelingen hier aanleiding toe geven, bijv. Bij plotselinge prijsstijgingen/dalingen;
 • Bewaakt de voorraadpositie aan de hand van het ERP systeem en appelleert wanneer actie moet worden ondernomen.
 • Wikkelt inkoopoffertes en -orders zoveel mogelijk zelfstandig en op een correcte en tijdige wijze af;
 • Neemt in geval van afkeur/uitval de juiste acties;
 • Onderneemt actie bij incorrecte facturen;
 • Is mede verantwoordelijk voor het bewaken, monitoren van de vastgestelde doelstellingen (kpi’s) en neemt indien nodig gerichte acties.

Solliciteren?
Mail uiterlijk 15 maart a.s. je motivatie, voorzien van een beknopt en volledig curriculum vitae naar e.wendel@apnederland.nl. Voor verdere informatie kijk je op www.apnederland.nlwww.oecpowersolutions.com en/of www.doolindustries.com. Voor extra informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Egbert Wendel, Supply Chain Manager via 06 – 55333909.

Wie zijn wij?

AP is de verbindende factor op plekken waar infrastructuren kritisch zijn. Dagelijks bedienen samen ruim 80 betrokken medewerkers onze klanten en opdrachtgevers op een efficiënte en effectieve manier. De combinatie van co-creatie, techniek, de moderne productiemethodieken en op de klant toegesneden logistiek resulteren in een maximaal toegevoegde waarde. Met het merk OEC Power Solutions biedt AP custom made oplossingen voor o.a. datacenters.

AP heeft kennis in huis van (elektro) techniek, kwaliteit, procesoptimalisatie en lean denken & doen. Die kennis helpt ons om totaaloplossingen te kunnen bieden aan onze klanten. AP is onderdeel van het familiebedrijf Dool Industries, gevestigd in Monster. Ons hoofdkantoor en productielocatie bevindt zich in het Groningse Kolham.

Daarnaast hebben wij een verkoopkantoor op Schiphol-Rijk, waardoor wij persoonlijk contact met onze klanten en opdrachtgevers én de mogelijkheid om snel te kunnen schakelen kunnen garanderen.

 

 

APNederland