Contact  
Tel: +31(0)598 - 34 39 99

Panelenbouw

Drie kenmerken van Panelenbouw; Flexibiliteit, Capaciteit & Kwaliteit.
Met deze drie steekwoorden zou je de afdeling Panelenbouw kunnen omschrijven. In de loop der jaren is panelenbouw een belangrijke activiteit bij AP Nederland geworden. Een goed uitgeruste werkomgeving  in combinatie met jarenlange ervaring maakt dat AP Nederland kan voldoen aan praktisch alle vragen welke bij de klant leven. Zowel in omvang als aantallen van de panelen en kasten.

De afdeling panelenbouw maakt voor verschillende opdrachtgevers een breed programma panelen en kasten. Bijvoorbeeld:

  • Eenvoudige schakelkasten
  • Complexe schakelkasten
  • Verdeelkasten
  • Besturingskasten

Flexibele processen.
Het bouwen van enkel stuks en snel grote series is mogelijk door de flexibele processen die AP Nederland hanteert. Door de grote volumes en een rijke diversiteit in (eind) producten, hebben wij uitstekende condities verkregen bij onze fabrikanten van componenten. AP Nederland biedt de klant dan ook de mogelijkheid om hen hierin desgewenst te begeleiden of te adviseren.

Gecertificeerd op alle belangrijke vlakken voor een unieke combinatie.
De afdeling is naast ISO 9001:2000 en ISO 14001 ook UL508A (Industrial Control Panels) gecertificeerd. Samen met de UL certificering van de afdeling draad en kabel assemblage biedt AP Nederland een unieke combinatie aan. Hierdoor zijn klanten zeker van één leveradres, gedegen kennis en een hoge kwaliteit.

Wenst u meer informatie, twijfel dan niet en benader meteen uw contactpersoon. Deze helpt u graag verder!

APNederland