Contact  
Tel: +31(0)598 - 34 39 99

Paarswitte signing op ons pand

Dit jaar staat in het teken van een nieuwe jas voor AP, voorheen AP Nederland. Eerder dit jaar presenteerden wij al een nieuwe huisstijl en onlangs werd de nieuwe stijl ook zichtbaar aan de buitenzijde van het pand aan de A. Plesmanlaan 15 in Kolham. Met grote letters staat aan twee zijden van het pand ‘Achieving Perfection’. Wat verder meteen opvalt is de diepe paarse kleur in het logo. Wat zit hierachter?

Aanleiding

AP Nederland heeft de laatste jaren haar bedrijfsstrategie aangepast en daarmee haar positie in de markt versterkt. We hebben ons ontwikkeld van een partij dat ‘helpende handjes’ te bieden heeft, naar een volwaardig elektrotechnische kennispartner voor onze opdrachtgevers. Samen met de opening van een verkoopkantoor op Schiphol-Rijk was dit een mooie aanleiding voor een passende, nieuwe huisstijl.

Achieving Perfection als pay-off

Wij leveren besturingspanelen, energie verdeelsystemen en een diversiteit aan andere elektrotechnische oplossingen voor datacenters, OEM, gezondheidszorg en industrie. In ons werk streven we voortdurend naar het meest optimale resultaat voor onze klanten. Vandaar dat gekozen is voor de pay-off ‘Achieving Perfection’. Dit is niet alleen een opdracht voor onszelf, maar zeker ook een belofte naar onze externe partners en opdrachtgevers.

Paars?

Die paarse kleur is een hele bewuste keuze geweest, want het nieuwe logo vormt een samenspel van de ultieme mix tussen de factor Mens (rood) en de factor Product (blauw). Dan kom je logischerwijs op de kleur paars uit. AP is een mensenbedrijf, kennis is onze kracht en de producten die we afleveren zijn het resultaat daarvan. Zonder die specifieke kennis kunnen we onze klanten niet van dienst zijn in het bieden van oplossingen in elektrotechniek.

Vernieuwde naam

AP Nederland is dus in de volksmond AP geworden. Uit intern onderzoek bleek dat onze medewerkers ontzettend trots zijn op ‘hun’ AP. Er mocht zeker wel iets veranderen, maar de naam moest blijven. AP is dus de nieuwe roepnaam, maar we blijven toegankelijk via www.apnederland.nl. Belangrijk is dat de kernwaarden van ons bedrijf in alles wat we doen tot hun recht komen: samen, betrokken, respect, echtheid en groei.

APNederland