Contact  
Tel: +31(0)598 - 34 39 99

Projectaanpak van A tot Z

Bij het ontvangen van tekeningen en bedradingsschema’s kijkt AP of er verbeteringen zijn aan te brengen in opbouw van de montageplaat en de routing van de bedrading. Op deze manier proberen wij de montagekosten, maar ook de kans op fouten te verkleinen. Ons advies . Wij wachten altijd op goedkeuring voordat wij aanpassingen aanbrengen.
Wij denken op deze manier mee om de kwaliteit en efficiëntie waar mogelijk te kunnen verbeteren.

Werkvoorbereiding
Bij het maken van de werkvoorbereiding wordt al nagedacht over het proces van uitvoering betreffende aanlevering van materialen en inkoop om te zorgen dat wij zo flexibel mogelijk in kunnen spelen op de leverwens van de klant.

Keuze voor materialen
Materialen worden met zorg geselecteerd, waarbij kwaliteit voorop staat.

Advisering uitvoering
Onze kennis op technisch vlak delen wij graag. Zien wij mogelijkheden om nieuwe ontwikkelingen toe te passen binnen uw ontwerp, dan neemt AP hierin het voortouw. Alle initiatieven zijn gericht op kwaliteitsverbetering en kostenbesparing.

Aanpasingen
Gemaakte aanpassingen worden altijd in overleg met onze klant verwerkt. De gemaakte aanpassingen worden vermeld in een “As Built” document en terug geleverd.

Kwaliteit en normering
Onze panelen worden gebouwd volgens NEN-EN 60204-1 Veiligheid van machines – elektrische uitrusting van machines.
Eventuele door u gevraagde aanvullende kwaliteitseisen kunnen door ons in overleg worden verwerkt in ons kwaliteitsproces en specifiek voor u als klant bij elke opdracht worden uitgevoerd.

Testen
Al onze panelen worden getest door middel van een bedradingstest, een laagspanningstest  volgens NEN-EN 60204-1 en een functionele test. Ook specifieke testwensen en testdocumenten zijn in overleg te realiseren.

Eindcontrole
Onze eindcontrole geschiedt door middel van onze eigen checklist, eventueel aangevuld met aanvullende eisen.

APNederland