Contact  
Tel: +31(0)598 - 34 39 99

Power distribution

Of het nu gaat om onze slimme PDU’s, een energieverdeler of een Busbar aftakkast: AP kan het als totaalleverancier leveren. Wij ontwerpen en produceren modulaire power solutions, onder de merknaam OEC. Wij leveren Power Distribution Units (PDU’s), busbar-systemen, aftakkasten, laagspanning distributiepanelen en oplossingen voor energiebeheer. Dat doen we voor datacenters, medische, industriële en office-toepassingen. Alle producten kunnen we geheel op maat assembleren, zodat het voldoet aan uw specifieke wensen en eisen.

Wij werken samen met diverse grote datacenters, system integrators en bedrijven met een data-ruimte in Nederland. Hierdoor kunnen wij innovatieve ideeën ontwerpen en integreren in ons portfolio. Behalve innovatie staan betrouwbaarheid, service en kwaliteit hoog in het vaandel.

Veilig en consistente stroomverdeling naar wens tot 4000 ampère

Wij produceren tot 4000 ampère en bieden een veilige, consistente en eenvoudige stroomverdeling. Wij produceren en testen de producten in eigen huis tegen hoge kwaliteitsnormen. Alle oplossingen bieden we aan tegen maximale kostenefficiëntie. Dankzij modulaire technologie kunnen we de Power Solutions optimaal naar uw wensen integreren in hun bestaande omgeving.

Energie oplossingen met de focus op veiligheid, kostenefficiëntie en flexibiliteit

Bij AP ligt de focus op veiligheid, kostenefficiëntie en flexibiliteit. Een hoge prestatienorm en een geïntegreerd aanbod van de producten zijn de sleutels tot succes. Wij werken samen met de beste leveranciers in mastering customer power en samen helpen we merkbaar de investeringskosten en risico’s te verminderen.

    

APNederland