Contact  
Tel: +31(0)598 - 34 39 99

Kijkje in de keuken voor basisschoolleerlingen


Hooggeëerd bezoek voor AP, in het kader van de week van de techniek (BOTHS-week, 12 t/m 16 maart in Midden-Groningen). Groep 7 leerlingen van de Theo Thijssenschool kregen een rondleiding en werden zelf aan het (technische) werk gezet. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met dit prachtige vakgebied!

Geschoold personeel, ook in de toekomst
De projectweek heeft als doel jongeren te stimuleren om te kiezen voor een loopbaan in de techniek en hen te attenderen op de vele opleidingsmogelijkheden op zowel mbo- als hbo-niveau. AP doet hier ieder jaar graag aan mee, want de vraag naar goed geschoold technisch personeel wordt in de toekomst alleen maar groter.

Initiatief regio Midden-Groningen
In de regio Midden-Groningen verlenen 20 bedrijven hun medewerking aan de BOTHS-week. BOTHS staat voor Bedrijven, Onderwijs, Techniek, Hoogezand-Sappemeer. Inmiddels doen ook basisscholen en bedrijven uit de gemeenten Slochteren en Menterwolde mee. De uitdaging is natuurlijk om de kinderen in de praktijk te laten ondervinden dat techniek niet saai is en zéker niet alleen voor jongens.

  

 

 

APNederland