Contact  
Tel: +31(0)598 - 34 39 99

Girlsday 2019; meiden, wij zijn er klaar voor!

Je foto’s bewerken op Instagram, What’s appen of gamen met iemand aan de andere kant van de wereld; zomaar wat voorbeelden van wat er kan dankzij technologie en techniek. Het maakt je leven leuker én makkelijker. AP is de schakel die er onder meer voor zorgt dat je altijd en overal ‘online’ kunt zijn. Hoe dat werkt? Tijdens Girlsday 2019 vertellen wij de meiden hier graag meer over. Zoals je ziet is het organiserende team er klaar voor!

AP Girlsday team

Op 11 april 2019 krijgen meisjes tussen 10 en 15 jaar tijdens Girlsday een kijkje in de keuken binnen de wondere wereld van de techniek. We starten de dag met een high tea en een presentatie over ons bedrijf. Vervolgens starten we de rondleidingen waarin de meiden ons hele bedrijfsproces volgen; van aanvraag tot uiteindelijke levering. En AP zou AP niet zijn als we de dames ook niet aan het werk zetten! Na afloop worden de meiden uitgedaagd in een pubquiz.

Girlsday is een initiatief van VHTO om meisjes op jonge leeftijd kennis te laten maken met bèta, techniek en ICT. Dit jaar vindt Girlsday plaats op 11 april 2019. AP haakt in op dit initiatief om meisjes op jonge leeftijd te inspireren door ze rond te leiden in de wondere wereld van de techniek.


Programma

09.30 uur – Ontvangst met high tea en een presentatie

10.30 uur – Start rondleidingen en zelf aan de slag

11.15 uur – Afsluiting met een pub quiz

APNederland