Contact  
Tel: +31(0)598 - 34 39 99

Smart Solutions

AP districtswinnaar Metaalunie Smart Solution Award!

Nog geen maand na het verkrijgen van het ALPHA partnership met Siemens Nederland BV zijn we er trots op om te mogen vertellen dat AP de winnaar is van de Metaalunie Smart Solution Award, district Noord. De Smart Solution Award is een publieke erkenning voor het mkb-metaalbedrijf dat zich onderscheidt door continu nieuwe kansen te creëren en daarmee het beste antwoord weet te vinden op externe uitdagingen. AP is daarmee 1 van de 10 metaalbedrijven die uit een recordaantal inzendingen zijn gekozen tot districtswinnaar.

AP heeft zich genomineerd vanwege de innovatieve houding op het gebied van organisatieontwikkeling middels Lean Manufacturing en sociale innovatie door inrichting van de organisatie en ontwikkeling van medewerkers. Daarnaast is AP genomineerd vanwege uitstekende product innovatie op het gebied van OEC Power Solutions en de proces innovatie op paneelbouw industrialisatie.

Tenslotte dankt AP deze nominatie ook aan het inrichten van een netwerkorganisatie met haar partners, leveranciers en klanten.

Op 26 juni a.s. zullen we met 9 andere bedrijven strijden om de landelijke Award. We hopen natuurlijk dat we daar het GOUD mogen binnen halen. “Moar wie vinden het nu ook al GOUD”

Voor de veertiende keer wordt de Koninklijke Metaalunie Award georganiseerd. Dit jaar staat de award in het teken van Smart Solutions. Een succesvolle bedrijfsvoering onderscheidt zich door continu nieuwe  kansen te creëren en daarmee het juister antwoord te vinden op externe uitdagingen. Met andere woorden hoe succesvol zijn maakbedrijven ten tijde van een minder economische periode.

Het thema voor deze award sprak de Metaalunieleden aan met als gevolg het hoogste aantal inzendingen sinds de start van de award in 2000.

Nieuw is de invoering van districtswinnaars. Metaalunie heeft Nederland verdeeld in tien districten en uit elk district is door een deskundige jury onder voorzitterschap van Arnold Stokking, managing director Industriële Innovatie TNO, een winnaar gekozen.

‘We hebben op deze manier tien districtswinnaars waarvan er drie worden genomineerd voor de award’, licht organisator Ronald Kousbroek uit. ‘Deze tien bedrijven krijgen een bedrijfsbezoek en hiervan wordt een uitgebreid verslag gemaakt. De jury komt op 12 juni weer bij elkaar en dan worden drie bedrijven genomineerd voor  de award, die op 26 juni zal worden uitgereikt.

Naast de Award-uitreiking is er 26 juni een programma met boeiende en inspirerende, aan het Award-thema gerelateerde, sprekers.

APNederland