Contact  
Tel: +31(0)598 - 34 39 99

Draad- en kabelassemblage

Vele jaren ervaring voor het toepassen van de meest uiteenlopende technieken.
Draad- en kabelassemblage is één van de kernactiviteiten van AP Nederland. In de afgelopen jaren hebben wij als AP Nederland een uitstekende reputatie opgebouwd. Dit houdt in dat wij service gericht de meest uiteenlopende technieken toepassen bij het verwerken van kabels. Zonder uitzondering is elke ontwerp draadassemblage of kabelboom maatwerk en de klanten kunnen met uitgebreid advies worden bijgestaan.

Op de afdeling bekabeling wordt een breed programma kabels gemaakt waaronder;

  • Stuurstroom kabels
  • Kabelbomen
  • Aansluitsnoeren
  • Bandkabels

Op specificatie in kleine of grote aantallen worden deze kabels geproduceerd. Om dit op een efficiënte manier te doen hebben wij de beschikking over de juiste technieken, gereedschappen, machines en persen. Tevens het elektronisch testen behoort tot de mogelijkheden.

Volautomaten maken seriematige productie mogelijk.
AP Nederland beschikt op de afdeling bekabeling over een aantal volautomaten. Door middel van deze volautomaten produceert AP Nederland seriematig draden en snoeren. Het knippen, strippen, aanslaan van contacten en het digitaal bedrukken van de draden en snoeren gaat volledig automatisch. Met het gebruik van digitale inktcoderingen kunnen de aders voorzien worden van teksten en cijfers, zodat de toeleveringen in de installatietechniek of het afbouwen van apparaten vereenvoudigt kunnen worden. De afdeling bekabeling is naast ISO 9001:2000 en ISO 14001 ook UK ANSI/UL817 (wiring Harnesses) gecertificeerd.

Wenst u verdere informatie, uw contactpersoon helpt u graag verder!