Contact  
Tel: +31(0)598 - 34 39 99

Assemblage

Kwaliteit en flexibiliteit voor u!
De assemblage afdeling binnen AP Nederland is zeer belangrijk in onze filosofie om een totaalpakket te kunnen leveren aan onze klanten. Door onze jarenlange kennis en ervaring in de panelenbouw, apparatenbouw en draad/kabel assemblage zijn wij in staat hoge kwaliteitseisen, flexibiliteit en optioneel testprocedures aan te bieden tegen een concurrerend tarief. Door slimme processen zijn wij ook op de afdeling assemblage in staat zowel stuks als seriematig te assembleren.

Advies inzake produceerbaarheid.

Vanwege de variëteit in half- en eind- producten welke op deze afdeling geassembleerd worden, is de assemblagekennis van de medewerkers hoog en divers. Door deze gevarieerde kennis en ervaring kunnen wij u op een breed vlak voorzien van advies met betrekking tot de “design for assembly”, anders gezegd de produceerbaarheid en het gebruik van onderdelen in uw producten.

“Tijd is geld!” Een kreet die vandaag de dag steeds meer voorkomt. Door de mogelijkheid om prefab (geheel voorbereid voor installatie) uw product te kunnen toeleveren, kunt u tijdswinst behalen op uw installatieprojecten.

Voorbeelden van de door AP Nederland geassembleerde werkzaamheden zijn o.a.

  • Besturingskasten
  • Bedieningskasten
  • Prefab toeleveringen voor de installatietechniek
  • Fitness apparatuur en opbouw van montageplaten

Wanneer u meer informatie wenst, neem dan contact op met uw contactpersoon. Deze helpt u graag verder!