Contact  
Tel: +31(0)598 - 34 39 99

CNC Machine Operator

Word jij onze nieuwe collega? Wij zijn op zoek naar een CNC Machine Operator!

Functie-inhoud

Als Machine Operator ben jij verantwoordelijk voor het bedienen van de CNC bewerkingsmachine en gerelateerde werkzaamheden. Ook ben je verantwoordelijk voor het eventueel uitvoeren van klein onderhoud aan de machine. Daarnaast houd jij je bezig met het volgens productietekeningen vervaardigen van producten, het uitvoeren van kleine correcties en het bedacht zijn op afwijkingen in materiaal en/of machine. De mechanische werkzaamheden worden binnen een elektrotechnische werkomgeving uitgevoerd.

Ons bedrijf:

AP Nederland, onderdeel van Dool Industries en gevestigd te Kolham is gespecialiseerd in elektrotechnische ontwikkeling, productie en verkoop van: totaaloplossingen op het gebied van besturingstechniek en energie verdeelinrichtingen. De combinatie van co-creatie, techniek, onze moderne productiemethodieken en op de klant toegesneden logistiek resulteren in een maximaal toegevoegde waarde. Met ons merk OEC Power Solutions bieden wij een custom made totaaloplossing voor o.a. datacenters. Vanuit een professioneel opgezette, goed geoutilleerde huisvesting bedienen 70 enthousiaste medewerkers onze klanten en opdrachtgevers op een efficiënte en effectieve manier.

Functie-eisen

Minimaal denk- en werkniveau MBO-niveau 3/4 (aantoonbaar) richting werktuigbouwkunde;
Affiniteit met techniek;
Technisch inzicht;
Kennis van kasten-en panelenbouw is een pre;
De functie wordt zelfstandig uitgevoerd binnen de productieafdeling.


Wat ga je doen:

Operator CNC freesmachine:

  • Bedienen CNC freesmachine;
  • Onderhoud CNC freesmachine;
  • Storingen verhelpen CNC freesmachine;
  • Bedienen machine software.

Mechanische werkzaamheden zoals:

  • Bewerking en plaatsen van kokers, Din-rails, plaatmateriaal, koper materiaal;
  • Boren, frezen, buigen, ponsen, zagen, persen en overige werkzaamheden;
  • Voorbereiden en/of bestukken van verdeel- en paneelkasten.

Je sollicitatie, voorzien van een Curriculum Vitae, ontvangen wij graag vóór 22 september 2017, deze kun je mailen aan AP Nederland, t.a.v. Leonie Schuurman (l.schuurman@apnederland.nl) .  Voor extra informatie over AP Nederland kijk je op www.apnederland.nl, www.oecpowersolutions.com en/of www.doolindustries.com