Contact  
Tel: +31(0)598 - 34 39 99

Accountmanager

Accountmanager bij AP Nederland B.V. 

Functie omschrijving

Ben jij een hardwerkende accountmanager die klaar is om de markt te veroveren op het gebied van besturingstechniek en energie verdeelinrichtingen?
Ben jij commercieel en ondernemend ingesteld? Heb jij affiniteit met elektrotechniek? Weet jij bezoekafspraken te realiseren bij de meest populaire bedrijven en ben jij bovendien in staat om samenwerkingen met kwalitatief hoogwaardige partners te realiseren? Dan gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature!


Wie heb je voor je?

AP Nederland, onderdeel van Dool Industries en gevestigd in Kolham is gespecialiseerd in elektrotechnische ontwikkeling, productie en verkoop van totaaloplossingen op het gebied van besturingstechniek en energie verdeelinrichtingen. AP Nederland werkt zeer nauw met de klant samen om specifieke oplossingen te kunnen creëren. Vanuit een professioneel opgezette, goed geoutilleerde huisvesting bedienen 70 vaste, enthousiaste medewerkers de klanten en opdrachtgevers op een efficiënte manier. In drukke tijden wordt er regelmatig opgeschaald naar 100 medewerkers door het inzetten van flexibel personeel.

Ben jij de enthousiaste accountmanager die wij zoeken?
Wij zijn op zoek naar een accountmanager die actief is binnen Nederland. In deze functie ben jij onder andere verantwoordelijk voor het zelfstandig aanboren en opbouwen van nieuwe potentiële partners voor AP Nederland. Je bent een echte netwerker en je weet maar al te goed dat succes, drive en enthousiasme nauw met elkaar verbonden zijn.

Hoe ga je dat precies bereiken?
• Jij bent altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant. Het klantbelang staat voor jou centraal, maar natuurlijk houd je ook het belang van AP Nederland in de gaten;
• Je bent een zelfstarter en vindt het fijn om het gehele verkooptraject te begeleiden. Hierbij houd je je bezig met de acquisitie, het advies, de offertes, de orderintake en heb je uiteraard oog voor de marge en leveringsvoorwaarden;
• Jij bewerkt jouw markt op een gestructureerde manier. Zo werk je je accountplannen uit en zorg je voor een gezonde offertepijplijn;
• Jij snapt jouw markt en je zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van nieuwe producten van zowel AP Nederland als van de concurrentie.

Functie eisen

Heb je onderstaande in huis?

• Een afgeronde HBO-opleiding;
• Techniek heeft altijd je interesse gehad en hierbinnen heb je een extra warm gevoel bij elektrotechniek;
• Je beschikt over ruime werkervaring (5-10 jaar) in een technische omgeving en kent de klappen van de zweep in de binnen- en buitendienst;
• Jouw verkooptechniek kenmerkt zich door de consultieve manier waarin jij je producten verkoopt.
• Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Daarnaast beschik je over de volgende competenties:
• Zelfstandigheid: onze accountmanagers zitten het liefst bij onze klanten, daarom zijn ze veel op zichzelf aangewezen. Natuurlijk ondersteunen wij waar wij kunnen, maar de accountmanager weten zich ook zelfstandig te redden;
• Creativiteit: samen met de klant ga je op zoek naar oplossingen. Hierbij heb je oog voor klantbelang, (wettelijke) regelgeving en de mogelijkheden binnen de productie;
• Resultaatgerichtheid: je voelt je verantwoordelijk voor je persoonlijke doelstelling en stelt alles in het werk om deze te bereiken.

Arbeidsvoorwaarden

Dit krijg je van ons terug!

• Een fulltime arbeidsovereenkomst;
• Uitstekend salaris met een aantrekkelijke bonusregeling;
• Uitgebreid secundaire arbeidsvoorwaardenpakket (o.a. vakantiegeld, ATV, vakantiedagen en pensioen)
• Leuke extra’s zoals bijvoorbeeld een leaseauto, telefoon en laptop.

Ben je benieuwd naar je toekomstige collega’s?
Maak alvast kennis met Tsjeard (Salesmanager)

Hoi, ik ben Tsjeard en als jij wordt uitgekozen als onze nieuwe accountmanager dan word ik jouw directe collega. Ik streef ernaar om het netwerk van AP Nederland te laten groeien en om klanten voor de lange termijn duurzaam aan ons te binden. Ik houd van een praatje en een grapje, of dit nu met klanten, partners of onderling met collega’s is. Wij als medewerkers kunnen allemaal bevestigen dat wij hard werken, maar tegelijkertijd ook erg veel plezier hebben in ons werk. Kortom: een perfect klimaat om je ondernemende karakter tot uiting te laten komen. Dus twijfel niet en solliciteer, je krijgt er zeker geen spijt van!

Waar kom je te werken?
Jij gaat aan de slag bij een mooie organisatie die de combinatie van techniek, know-how en logistiek laat resulteren in een maximale toegevoegde waarde op het gebied van energie verdeelinrichtingen en besturingstechniek. Bij AP Nederland staat jouw loopbaan voorop. Je maakt deel uit van een sociaal, energiek en professioneel team. Creativiteit en het nemen van initiatief worden hier zeker aangemoedigd.

Gaat jouw hart al sneller kloppen van deze vacature?
Dat is een goed teken, want Tsjeard en onze andere collega’s zitten om je te springen! Wacht daarom niet te lang met solliciteren en grijp deze baan voordat een ander ermee vandoor gaat.

Sta je al te popelen om aan de slag te gaan? Zo kom je in aanmerking!
Voor de sollicitatieprocedure maakt AP Nederland B.V. gebruik van de diensten van Effectus-HR. Ben jij de ideale kandidaat? Laat het eerst allemaal even bezinken, maar wacht niet te lang met reageren. Wie weet is de functie dan al vergeven. Tijdens de sollicitatieprocedure wordt gebruik gemaakt van het DiSC assessment en CV-OK. Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Reimer te Velde, consultant Effectus-HR, op telefoonnummer 06-53634291.

 

Solliciteer nu!!